0 0
Klasikinės fajitos su vištiena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
Fajitos
500g Vištienos Krūtinėlių
1 Raudonoji Paprika (-os/-ų)
1 šaukštas Aliejaus
1 Svogūnai (-as/-ų)
1 pakelis Fajita Prieskonių Mišinio
1 pakelis Tortilija (-os/-ų) Vidutinių
Pateikimui
pagal skonį Šviežių Kalendrų
pagal skonį Įvarių salotų lapų
1 Žalioji Citrina (-os) (lime)
pagal skonį Gvakamolės

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Klasikinės fajitos su vištiena

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Paprika
  • Su Vištiena

Tikrai lengva pasigaminti klasikinę fajitą su vištiena. Uždėkite keptos vištienos, stambiai pjaustytų ir keptų daržovių bei gvakamolės padažo ant tortiljų. Mėgaukitės skania vakariene!

  • 20min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

  • Fajitos

  • Pateikimui

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Supjaustykite vištienos filė, svogūną ir raudoną saldžiąją papriką juostelėmis.
  2. Kepkite vištieną karštoje keptuvėje, kol  ji gražiai paruduos. Po to, sudėkite svogūnus ir papriką.
  3. Suberkite prieskonių mišinį ir sumažinkite kepimo temperatūrą. Kepkite apie 3 minutes.
  4. Pašildykite tortilijas pagal instrukciją, esančią ant pakelio.
  5. Ant kiekvienos pašildytos tortilijos uždėkite po salotos lapą, vištienos įdarą ir gvakamolės padažą.
  6. Sulankstykite fajitą ir patiekite su žaliosiomis citrinomis ir kalendromis.

Recepto autorius: Santa Maria

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Aviečių uogienė su bananais
ankstesnis
Aviečių uogienė su bananais
Bolonijos ragu
sekantis
Bolonijos ragu
Aviečių uogienė su bananais
ankstesnis
Aviečių uogienė su bananais
Bolonijos ragu
sekantis
Bolonijos ragu

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here