Sudėkite bulves į verdantį vandenį ir pavirkite 5min. Tuo tarpu keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant mažos ugnies pakepinkite svogūną (6 min). Suberkite česnaką, papriką, kuminus ir pakepinkite dar 2 min....
Sultinį užvirkite. Imbiero šaknį ir aitriąją papriką supjaustykite, įmeskite į verdantį sultinį. Jei norite, kad sriuba būtų mažiau aštri, iš aitriosios paprikos išimkite sėklas. Česnako skilteles nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau,...
Supjaustykite vištienos filė, svogūną ir raudoną saldžiąją papriką juostelėmis. Kepkite vištieną karštoje keptuvėje, kol ji gražiai paruduos. Po to, sudėkite svogūnus ir papriką. Suberkite prieskonių mišinį ir sumažinkite kepimo temperatūrą....
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika