1 0
Burokėlių mišrainė žiemai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
2kg Burokėlių
2kg Morkos (-ų)
1.5kg Obuolys (-iai/-ių)
1kg Svogūnai (-as/-ų)
0.5l Aliejaus
Žiupsnelis Kmynų
Pagal skonį Druskos
Pagal skonį Cukraus
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Burokėlių mišrainė žiemai

su morkomis ir svogūnais

Savybės:
  • Su Burokėliais
  • Su Daržovėmis
  • Su Morkomis
  • Su Obuoliais
  • Su Svogūnais
  • Su Vaisiais/Uogomis
Virtuvė:
  • 60min
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Pirmiausia nuplautus burokėlius bei morkas išverdame.
  2. Išvirtus nulupame bei stambiai sutarkuojame.
  3. Svogūnus nulupame ir smulkiai supjaustome.
  4. Tada puode įkaitiname aliejų, sumetame svogūnus ir apkepame.
  5. Obuolius nuplauname.
  6. Obuolius sutarkuojame.
  7. Į didoką puodą sukrečiame obuolius, svogūnus, burokėlius bei morkas.
  8. Įmetame kelis laurų lapelius, pipirų žirnelius, pagardiname kmynais, druska ir cukrumi.
  9. Ant mažos kaitros troškiname maždaug 15-20 minučių.
  10. Ištroškintą mišrainę supilame į paruoštus stiklainius, dedame juos į puodą su vandeniu, pridengiame dangteliais bei kaitiname 15 minučių.
  11. Pasiruoštus konservus sandariai uždarome.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Ką valgyti pusryčiams?
Vištienos maltinukai su cukinija
sekantis
Vištienos maltinukai su cukinija
ankstesnis
Ką valgyti pusryčiams?
Vištienos maltinukai su cukinija
sekantis
Vištienos maltinukai su cukinija

Parašyti Savo Komentarą