0 0
Vištienos maltinukai su cukinija

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
300gr Vištienos Faršo
150gr Cukinija (-os/-ų) Išvalytos ir sutarkuotos
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
1 Svogūnai (-as/-ų)
1 Kiaušinis (-iai/-ių)
3 šaukštai Manų Kruopų
pagal skonį Druskos
pagla skonį Maltų Juodųjų Pipirų
apvoliojimui Džiūvesėlių
papuošimui Svogūnų Laiškų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vištienos maltinukai su cukinija

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti druska ir palikti, kad išsiskirtų skystis.
  2. Tuomet ją gerai nusunkti ir sudėti į faršą. Sudėti smulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, prieskonius, žalumynus ir manų kruopas.
  3. Gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 15 min., kad išbrinktų manai.
  4. Formuoti maltinukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje.

Recepto autorius: Jurgittos Receptai

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Burokėlių mišrainė žiemai
ankstesnis
Burokėlių mišrainė žiemai
Džiovintų obuolių arbata
sekantis
Džiovintų obuolių arbata
Burokėlių mišrainė žiemai
ankstesnis
Burokėlių mišrainė žiemai
Džiovintų obuolių arbata
sekantis
Džiovintų obuolių arbata

Parašyti Savo Komentarą