Jums reikės:
-
300gr Vištienos Faršo
-
150gr Cukinija (-os/-ų)Išvalytos ir sutarkuotos
-
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
1 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
3 šaukštai Manų Kruopų
-
pagal skonį Druskos
-
pagla skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
apvoliojimui Džiūvesėlių
-
papuošimui Svogūnų Laiškų
Paruošimo būdas
- Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti druska ir palikti, kad išsiskirtų skystis.
- Tuomet ją gerai nusunkti ir sudėti į faršą. Sudėti smulkintą svogūną, česnaką, kiaušinį, prieskonius, žalumynus ir manų kruopas.
- Gerai išmaišyti ir palikti pastovėti 15 min., kad išbrinktų manai.
- Formuoti maltinukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintoje keptuvėje.
Recepto autorius: Jurgittos Receptai