0 0
Sumuštinukai su daržovėmis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

1 Cukinijos maža
2 skiltelės Česnako
4 Pomidorų
1/3 Čili Pipirų
12 riekelių Baltos Duonos
5 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
sauja Brinzos Sūrio
žiupsnelis Baziliko
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
pagal skonį Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Sumuštinukai su daržovėmis

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Čiliais
  • Su Daržovėmis
  • Su Duona
  • Su Pomidorais
  • Su Sūriu
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Cukiniją nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir apkepkite cukinijos gabaliukus.
  3. Po to sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio.
  4. Pabarstykite druska ir pipirais.
  5. Pomidorus 30 sekundžių panardinkite į verdantį vandenį, išgriebkite ir nulupkite odeles.
  6. Minkštimą supjaustykite kubeliais.
  7. Česnako skilteles nuvalykite ir sutraiškykite česnakų spaudikliu.
  8. Aitriąją papriką smulkiai supjaustykite.
  9. Pomidorus sumaišykite su keptais cukinijos gabaliukais, česnakais ir aitriąja paprika.
  10. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  11. Baltos duonos riekeles pakepinkite ant keptuvės su likusiu aliejumi, kol jos taps aukso spalvos.
  12. Šiek tiek atvėsinkite.
  13. Nuo baziliko šakelių nuskinkite lapelius.
  14. Daržovių masę dėkite ant duonos riekelių, papuoškite baziliko lapeliais ir brinzos gabaliukais.
  15. Iš karto patiekite ant stalo.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Ledų tortas su persikais ir uogomis
ankstesnis
Ledų tortas su persikais ir uogomis
Turkiška kava su prieskoniais
sekantis
Turkiška kava su prieskoniais
Ledų tortas su persikais ir uogomis
ankstesnis
Ledų tortas su persikais ir uogomis
Turkiška kava su prieskoniais
sekantis
Turkiška kava su prieskoniais

Parašyti Savo Komentarą