0 0
Turkiška kava su prieskoniais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

2 šaukšteliai Maltos Kavos
150ml Vandens
1 šaukštelis Cukraus
1 šaukštelis Cinamono (malto)
1 šaukštelis Kardamono

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Turkiška kava su prieskoniais

Savybės:
  • Su Cinamonu
Virtuvė:
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Į mažą puodą supikite vandenį ir kardamoną . Šiek tiek pavirkite. Kai užvirs vanduo su prieskoniais, ugnį išjunkite ir suberkite kavą bei cukrų. Leiskite kelioms minutės kavai sugerti skonius.
  2. Po kelių minučių vėl užkaiskite visą kavos mišinį ir virkite iki tol, kol pradės garuoti. Kartokite tai 4 – 5 kartus, kol visame mišinyje nebeliks putų. O jei putų vis dar bus – nugriebkite jas į atskirą puodelį.
  3. Visą kavos mišinį palikite kelioms minutėms, kol nusės kava.
  4. Tokią kavą reikia gerti karštą.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Sumuštinukai su daržovėmis
ankstesnis
Sumuštinukai su daržovėmis
Vasariškas omletas
sekantis
Vasariškas omletas
Sumuštinukai su daržovėmis
ankstesnis
Sumuštinukai su daržovėmis
Vasariškas omletas
sekantis
Vasariškas omletas

Parašyti Savo Komentarą