Jums reikės:
-
2 šaukšteliai Maltos Kavos
-
150ml Vandens
-
1 šaukštelis Cukraus
-
1 šaukštelis Cinamono (malto)
-
1 šaukštelis Kardamono
Paruošimo būdas
- Į mažą puodą supikite vandenį ir kardamoną . Šiek tiek pavirkite. Kai užvirs vanduo su prieskoniais, ugnį išjunkite ir suberkite kavą bei cukrų. Leiskite kelioms minutės kavai sugerti skonius.
- Po kelių minučių vėl užkaiskite visą kavos mišinį ir virkite iki tol, kol pradės garuoti. Kartokite tai 4 – 5 kartus, kol visame mišinyje nebeliks putų. O jei putų vis dar bus – nugriebkite jas į atskirą puodelį.
- Visą kavos mišinį palikite kelioms minutėms, kol nusės kava.
- Tokią kavą reikia gerti karštą.