Jums reikės:
-
500g Krevečių
-
300g Menkės Filė
-
100g Grietinės
-
1/2 citrinos Citrinos
-
1 pakelis Lavašo
-
1 šaukštas Garstyčių
-
4 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
-
žiupsnelis Mėtos Lapelių
-
žiupsnelis Čiobrelių (Šviežių)
Paruošimo būdas
- Menkės filė supjaustykite šiaudeliais ir kartu su krevetėmis pakepkite 1-ame šaukšte alyvuogių aliejaus 3 min.
- Sumaišykite su grietine.
- Alyvuogių aliejų išplakite su garstyčiomis, smulkintais čiobreliais ir mėtomis.
- Šia mase ištepkite lavašo lakštus.
- Ant kiekvieno lakšto uždėkite žuvies ir krevečių masė bei citrinos griežinėlį.
- Suriškite lavašo lakštus kaip maišelius ir kepkite 100 karštumo orkaitėje 20 min.