0 0
Lenkiški močiutės virtiniai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

4.5 stiklinės Miltų
8 Bulvių
2 Kiaušinio
1 Kiaušinio Trynio
2 stiklinės Grietinės
2 šaukštai Sviesto
pagal skonį Druskos
2 šaukštai Aliejaus
1 stiklinė Tarkuoto Čederio Sūrio
2 šaukštai Sūrio Padažo

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Lenkiški močiutės virtiniai

Savybės:
  • Su Bulvėmis
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Sūriu
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus ir druską.
  2. Atskirame dubenyje sumaišykite sviestą, grietinę, kiaušinius, kiaušinių trynį ir aliejų.
  3. Supilkite į miltus ir išmaišykite.
  4. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir palikite 15-20 min.
  5. Sudėkite bulves į puodą, pripilkite vandens, kad apsemtų.
  6. Užvirkite, virkite, kol suminkštės – apie penkiolika minučių.
  7. Nusunkite, sugrūskite ir sumaišykite su čederio sūriu ir sūrio padažu, kol dar karštos.
  8. Pabarstykite česnakine druska, druska ir pipirais.
  9. Atidėkite atvėsti.
  10. Virtinių tešlą padalinkite į dvi dalis.
  11. Iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus, supjaustykite apskritimais ir į kiekvieną įdėkite įdaro.
  12. Sulenkite per pusę ir užspauskite kraštus.
  13. Virti: užvirkite didžiulį puodą šiek tiek pasūdyto vandens, sumeskite po vieną virtinius ir virkite, kol iškils.
  14. Išimkite kiaurasamčiu.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Šokoladiniai blyneliai
ankstesnis
Šokoladiniai blyneliai
Lavašo vokeliai su jūros gėrybėmis
sekantis
Lavašo vokeliai su jūros gėrybėmis
Šokoladiniai blyneliai
ankstesnis
Šokoladiniai blyneliai
Lavašo vokeliai su jūros gėrybėmis
sekantis
Lavašo vokeliai su jūros gėrybėmis

Parašyti Savo Komentarą