0 0
Aštri kiniška sriuba

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Aštri kiniška sriuba

Savybės:
  • Aštru
  • Su Česnaku
  • Su Čiliais
  • Su Daržovėmis
  • Su Kopūstais
  • Su Morkomis
Virtuvė:

Sriuba su šildančiais prieskoniais, daržovėmis ir makaronais. Maloniai sušildys ir suteiks sveiko sotumo.

  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Sultinį užvirkite. Imbiero šaknį ir aitriąją papriką supjaustykite, įmeskite į verdantį sultinį. Jei norite, kad sriuba būtų mažiau aštri, iš aitriosios paprikos išimkite sėklas. Česnako skilteles nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau, taip pat įmeskite į puodą su verdančiu sultiniu. Į sultinį supilkite sojų padažą. Virkite sultinį su prieskoniais vos burbuliuojant apie 5 minutes.
  2. Per tą laiką nuskuskite morką ir sutarkuokite ją plonais griežinėliais. Pekino kopūstą nuplaukite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite kuo plonesniais šiaudeliais. Paruoštas daržoves sumeskite į verdantį sultinį ir virkite dar 5 minutes.
  3. Tada į sriubą sudėkite greitai išverdančius azijietiškus makaronus, virkite dar kelias minutes. Išvirusią sriubą nukelkite nuo ugnies.
  4. Švarius svogūnų laiškus ir kalendrų lapelius supjaustykite, suberkite į išvirusią sriubą, įspauskite žaliosios citrinos sultis. Išmaišykite ir pilstykite į lėkštes. Sriubą puoškite porų daigais.

Recepto autorius: Santa Maria

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Traškūs Bulviniai Blynai
ankstesnis
Traškūs Bulviniai Blynai
Kokosiniai ledai su vaisiais
sekantis
Kokosiniai ledai su vaisiais
Traškūs Bulviniai Blynai
ankstesnis
Traškūs Bulviniai Blynai
Kokosiniai ledai su vaisiais
sekantis
Kokosiniai ledai su vaisiais

Parašyti Savo Komentarą