0 0
Koldūnai su varške ir lašinukais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

300g Varškės
3 stiklinės Miltų
100ml Vandens
2 Kiaušinių
200g Lašinukų
1 Svogūno
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Koldūnai su varške ir lašinukais

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiauliena
  • Su Kiaušiniais
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
  • Su Varške
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Tešlą užminkyti ir palikti 30 min. pabrinkti.
  2. Lašinukus ar šoninę smulkiai kubeliais supjaustome (galima truputį pakepinti su trupučiu smulkinto svogūno, bet tai nebūtina), dedame į varškę, išmaišome.
  3. Darome koldūnus (virtinius) jūsų mėgstama forma.
  4. Koldūnai patiekiami su sviestu, grietine, ar kitu padažu.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Kiaušinienė su brokoliais ir sūriu
ankstesnis
Kiaušinienė su brokoliais ir sūriu
Makaronų apkepas
sekantis
Makaronų apkepas
Kiaušinienė su brokoliais ir sūriu
ankstesnis
Kiaušinienė su brokoliais ir sūriu
Makaronų apkepas
sekantis
Makaronų apkepas

Parašyti Savo Komentarą