0 0
Makaronų apkepas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

2 stiklinės Makaronų
4 stiklinės Špinatų
2 šaukštai Alyvuogių Aliejus
1 skiltelė Česnako
3/4 stiklinė Čederio Sūrio
8 Pomidorų
žiupsnelis Raudonėlių (Džiovintų)
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Makaronų apkepas

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Špinatais
  • Su Sūriu
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Iki 180 laipsnių įkaitinkite orkaitę.
  2. Dideliame puode užvirinkite vandens ir išvirkite makaronus (jokiais būdais neleiskite makaronams pervirti).
  3. Išvirtus makaronus perpilkite šaltu vandeniu, leiskite nuvarvėti.
  4. Negilioje keptuvėje įkaitinkite valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintą česnaką.
  5. Kai tik jis pradės skleisti pikantišką aromatą, išimkite jį iš keptuvės. Į aliejų sudėkite špinatus ir dvi stiklines pjaustytų pomidorų be odelės, troškinkite maždaug keturias minutes, kol suminkštės špinatai.
  6. Dubenyje sumaišykite likusius smulkintus pomidorus be odelės, paskaninkite druska, pipirais bei raudonėliu.
  7. Į dubenį sudėkite makaronus ir atsargiai išmaišykite.
  8. Dabar galite dėti troškintą pomidorų ir špinatų masę, dar kartą atsargiai išmaišykite.
  9. Suberkite pusę stiklinės čederio ir šaukštelį alyvuogių aliejaus.
  10. Gautą masę sudėkite į kepimo skardą.
  11. Apkepą pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.
  12. Kepinį ištraukę iš orkaitės apibarstykite likusiu sūriu ir pakepkite dar penkias minutes.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Koldūnai su varške ir lašinukais
ankstesnis
Koldūnai su varške ir lašinukais
Braškinė Margarita
sekantis
Braškinė Margarita Kokteilis
Koldūnai su varške ir lašinukais
ankstesnis
Koldūnai su varške ir lašinukais
Braškinė Margarita
sekantis
Braškinė Margarita Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą