0 0
Bolonijos ragu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Bolonijos ragu

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Jautiena
  • Su Kiauliena
  • Su Mėsa
  • Su Pomidorais
  • Su Vynu
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Šoninę supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir sukapokite, česnaką nulupkite ir išspauskite arba susmulkinkite. Morką, salierą nuskuskite, supjaustykite mažais kubeliais. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite. Jei naudojate pomidorus iš stiklainio, sutrinkite juos šakute. Šoninę trumpai pakepinkite alyvų aliejuje. Sudėkite faršą ir dažnai maišydami pakepinkite. Užpilkite raudonuoju vynu ir pakaitinkite, kad skystis truputį nugaruotų.
  2. Tada sudėkite pomidorus, supilkite mėsos sultinį, pabarstykite prieskoniais ir uždengę troškinkite ant mažos ugnies apie 50 -60 minučių kartkartėmis pamaišydami. Po to laurų lapelį ir gvazdikėlį išimkite.
  3. Makaronus – nesvarbu, ar iš kietų kviečių kruopų, ar su kiaušiniais – virkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens 8-10 minučių, nukoškite ir iškart patiekite su ragu padažu.

 

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Klasikinės fajitos su vištiena
ankstesnis
Klasikinės fajitos su vištiena
Moscow Mule
sekantis
Moscow Mule kokteilis
Klasikinės fajitos su vištiena
ankstesnis
Klasikinės fajitos su vištiena
Moscow Mule
sekantis
Moscow Mule kokteilis

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here