0 0
Upėtakis, keptas sūrio padaže

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
200g Upėtakio
10g Miltų
10ml Aliejaus
50g Surelio "Milda"
20g Pievagrybių
10g Svogūnai (-as/-ų)
20g Grietinėlės
Pagal skonį Vegetos prieskonių
Pagal skonį Druskos
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Upėtakis, keptas sūrio padaže

Su sūreliu

Savybės:
  • Su Žuvimi
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Porcijos 2
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Išdarinėti upėtakį, išimti nugaros kaulą, įtrinti druska, pipirais, „Vegeta”, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje.
  2. Padažui lydytą sūrelį sumaišyti su keptais svogūnais ir žaliais pievagrybiais.
  3. Gautą košelę praskiesti grietinėle.
  4. Upėtakį su padažu troškinti apie 12 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

 

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Salierų salotos
ankstesnis
Salierų salotos
Imbierinės tešlos lazdelės su plaktu brandinto sūrio kremu
sekantis
Imbierinės tešlos lazdelės su plaktu brandinto sūrio kremu
Salierų salotos
ankstesnis
Salierų salotos
Imbierinės tešlos lazdelės su plaktu brandinto sūrio kremu
sekantis
Imbierinės tešlos lazdelės su plaktu brandinto sūrio kremu

Parašyti Savo Komentarą