Jums reikės:
-
200g Upėtakio
-
10g Miltų
-
10ml Aliejaus
-
50g Surelio "Milda"
-
20g Pievagrybių
-
10g Svogūnai (-as/-ų)
-
20g Grietinėlės
-
Pagal skonį Vegetos prieskonių
-
Pagal skonį Druskos
-
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Išdarinėti upėtakį, išimti nugaros kaulą, įtrinti druska, pipirais, „Vegeta”, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje.
- Padažui lydytą sūrelį sumaišyti su keptais svogūnais ir žaliais pievagrybiais.
- Gautą košelę praskiesti grietinėle.
- Upėtakį su padažu troškinti apie 12 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.