0 0
Imbierinės tešlos lazdelės su plaktu brandinto sūrio kremu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
Imbierinės tešlos lazdelės
600g Sviesto
800ml Cukraus
300ml Šviesaus Sirupo
2 šaukšteliai Santa Maria Kepimo Miltelių
2 pakeliai Santa Maria Meduolių Prieskonių
4 Kiaušinis (-iai/-ių)
2000ml Aukščiausios rūšies kvietinių miltų
Brandinto sūrio kremas
400ml Grietinės
300g Brandinto sūrio
2 šaukštai Medaus

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Imbierinės tešlos lazdelės su plaktu brandinto sūrio kremu

Puikus užkandis

Savybės:
  • Su Medumi
  • Su Sūriu

Nuostabus užkandis Jūsų Kalėdų vaišių stalui. Patiekite imbierinės tešlos lazdeles su brandinto sūrio kremu ir Kalėdiniu vynu.

  • 180min
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

  • Imbierinės tešlos lazdelės

  • Brandinto sūrio kremas

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Išlydykite sviestą, suberkite cukrų, supilkite sirupą ir sudėkite meduolių prieskonius. Atvėsinkite.
  2. Įplakite kiaušinį. Sumaišykite visus sausuosius ingredientus ir lėtai į juos pilkite sviesto mišinį, gerai išmaišykite ir minkykite tešlą iki vientisos masės.
  3. Tešlą 2 valandas palaikykite šaldytuve.
  4. Tešlą iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų ir supjaustykite 1 centimetro pločio juostelėmis. Apie 15 minučių palaikykite šaldytuve, kad būtų lengviau atskirti juosteles ir nepakistų jų forma. Kepkite orkaitėje apie 8–10 minučių 175  °C temperatūroje.
  5. Grietinę plakite dubenyje elektriniu plaktuvu iki purumo ir, sudėję trintą brandintą sūrį ir medų, gerai išmaišykite.
  6. Patiekite su imbierinės tešlos lazdelėmis.

Recepto autorius: Santa Maria

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Upėtakis keptas sūrio padaže
ankstesnis
Upėtakis, keptas sūrio padaže
Manų košės blyneliai
sekantis
Manų košės blyneliai
Upėtakis keptas sūrio padaže
ankstesnis
Upėtakis, keptas sūrio padaže
Manų košės blyneliai
sekantis
Manų košės blyneliai

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here