0 0
Morkų spurgos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

5 Morkų
400g Varškės
1 šaukštas Sviesto
1 šaukštas Manų Kruopų
2 šaukštai Miltų
3 šaukštai Cukraus
1 Kiaušinio
pagal skonį Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Morkų spurgos

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Morkomis
  • Su Varške
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Morkas išvirkite, kol taps visiškai minkštos.
  2. Tada jas nulupkite ir susmulkinkite mėsmale ar trintuvu.
  3. Įdėkite sviestą ir manų kruopas – viską gerai išmaišykite.
  4. Šią masę ant nestiprios ugnies patroškinkite kelias minutes.
  5. Varškę ištrinkite.
  6. Supilkite morkų masę, suberkite miltus, cukrų, įmuškite kiaušinį ir pagal skonį pasūdykite.
  7. Viską gerai išmaišykite ir formuokite spurgas.
  8. Kiekvieną apvoliokite miltuose.
  9. Spurgas iš abiejų pusių apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.
  10. Tinka valgyti su grietine.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė
ankstesnis
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė
Citrininis sūrio pyragas
sekantis
Citrininis sūrio pyragas
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė
ankstesnis
Cinamono ir čili pipirų užpiltinė
Citrininis sūrio pyragas
sekantis
Citrininis sūrio pyragas

Parašyti Savo Komentarą