Jums reikės:
-
60g Meduolių
-
60g Sūrių Trapių Sausainių
-
60 Sviesto
-
200g Liesos Varškės
-
250g Rikotos Sūrio
-
150g Maskarponės Sūrio
-
1 Citrinos
-
4 Kiaušinių
-
70g Cukraus
-
70g Medaus
Paruošimo būdas
- Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
- Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu, sudėkite į kepimo formą, išlyginkite, kepkite 10 – 15 minučių.
- Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su rikota ir maskarpone, įdėkite cukraus ir medaus, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį, galiausiai sudėkite citrinos žievelę ir sultis.
- Užliekite masę ant pagrindo, pakratykite formą, kad neliktų oro.
- Kepkite pastatę formą ant indo su vandeniu 60 – 75 minutes 150 – 160 laipsnių temperatūroje.