0 0
Pyragėliai su grybais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

250g Miltų
250g Sviesto
500g Pievagrybių
2 Svogūnų
1/8l Grietinės
6 šaukštai Aliejaus
4 šaukštai Sauso Chereso
1/4 šauktelio Čiobrelių (džiovintų)
1 Kiaušinio
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Pyragėliai su grybais

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Svogūnais
  • Su Vynu
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Miltus persijokite, išberkite ant kočiojimo lentelės, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite sviestą ir kapokite peiliu, kol gausite trupinėlius.
  2. Užminkykite tešlą ir padėkite valandai šaltai.
  3. Svogūnus supjaustykite kubeliais.
  4. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.
  5. Aliejuje 3 minutes pakepinkite pievagrybius, paskui išimkite.
  6. Į keptuvę įpilkite dar kelis šaukštus aliejaus ir suberkite svogūnus, pakepinkite, tada suberkite čiobrelius, sudėkite grietinę ir supilkite cheresą.
  7. Maišydami kaitinkite, kol gausite tirštą padažą.
  8. Suberkite pievagrybius ir išmaišykite.
  9. Iškočiokite 3 mm storio tešlos lakštą ir stikline išpjaukite apskritimus.
  10. Ant tešlos skridinėlių dėkite po šaukštą įdaro, perlenkite pusiau, o kraštelius užspauskite šakute.
  11. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite skardoje ant vidutinio orkaitės įtvaro.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Braškinė Margarita
ankstesnis
Braškinė Margarita Kokteilis
Tortas su šakočio gabaliukais ir uogomis
sekantis
Tortas su šakočio gabaliukais ir uogomis
Braškinė Margarita
ankstesnis
Braškinė Margarita Kokteilis
Tortas su šakočio gabaliukais ir uogomis
sekantis
Tortas su šakočio gabaliukais ir uogomis

Parašyti Savo Komentarą