0 0
Ant grotelių kepti šonkauliukai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
0.5 butelio Santa Maria American BBQ Sauce Smokey Hickory
1.5kg Šonkauliukų Kiaulienos, jautienos
1 pokelis Santa Maria BBQ Rub for Ribs

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Ant grotelių kepti šonkauliukai

Savybės:
  • Ant Grilio ar Laužo
  • Su Mėsa

Ant grotelių kepti šonkauliukai. Minkšta mėsa su traškia plutele. Patiekite su lauko kepsnių padažu ir bulvių salotomis arba kepintomis bulvytėmis.

  • 130min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Nuo vidinės šonkauliukų pusės pašalinkite plėvelę.
  2. Įtrinkite mėsą BBQ prieskoniais ir padėkite ant grotelių, šalia žarijų (netiesioginis kepimas).
  3. Kepkite 1,5–2 valandas. Šonkauliukai paruošti, kai mėsą galima lengvai atskirti nuo kaulų.
  4. Paskutines kelias kepimo minutes šonkaulius tepkite lauko kepsnių padažu.

Recepto autorius: Santa Maria

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Balto Vyno Sangria
ankstesnis
Balto Vyno Sangria
Švabiški makaronai
sekantis
Švabiški makaronai
Balto Vyno Sangria
ankstesnis
Balto Vyno Sangria
Švabiški makaronai
sekantis
Švabiški makaronai

Parašyti Savo Komentarą