0 0
Vištienos Vyniotinis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

2 Vištienos Filė
4 Vištienos Kumpelių Be Kaulo
saujelė Krapų
saujelė Špinatų
3 Česnakas (-ai/-ų) skiltelės
pagal skonį Raudonos Paprikos Miltelių
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
3-4 riekelės Pjaustyto Sūrio plonai pjaustyto

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vištienos Vyniotinis

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Špinatais
  • Su Sūriu
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Mėsa uždengiame plėvele ir pamušame. Dėliojame ant folijos vyniotini : kumpelis, filė ir t.t.
  2. Pabarstome prieskoniais, išspaudžiame česnaką, dedame smulkintus žalumynus ir ant viršaus sūrį.
  3. Atsargiai viską susukame, pabarstome paprika, druska ir pipirais ir susukame į foliją. Į kepimo skardą pilame 1,5 stiklinės vandens (jei reikės įpilkite eigoje papildomai), dedame vyniotinį.
  4. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val ir 15-20 min.
  5. Atvėsiname.

Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Japoniškas omletas
ankstesnis
Japoniškas omletas
sekantis
Bulvių plokštainis su dešrelėmis
Japoniškas omletas
ankstesnis
Japoniškas omletas
sekantis
Bulvių plokštainis su dešrelėmis

Parašyti Savo Komentarą