Jums reikės:
-
2 Vištienos Filė
-
4 Vištienos Kumpelių Be Kaulo
-
saujelė Krapų
-
saujelė Špinatų
-
3 Česnakas (-ai/-ų)skiltelės
-
pagal skonį Raudonos Paprikos Miltelių
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
3-4 riekelės Pjaustyto Sūrioplonai pjaustyto
Paruošimo būdas
- Mėsa uždengiame plėvele ir pamušame. Dėliojame ant folijos vyniotini : kumpelis, filė ir t.t.
- Pabarstome prieskoniais, išspaudžiame česnaką, dedame smulkintus žalumynus ir ant viršaus sūrį.
- Atsargiai viską susukame, pabarstome paprika, druska ir pipirais ir susukame į foliją. Į kepimo skardą pilame 1,5 stiklinės vandens (jei reikės įpilkite eigoje papildomai), dedame vyniotinį.
- Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 val ir 15-20 min.
- Atvėsiname.
Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas