Jums reikės:
-
1kg Nuskustų Bulvių
-
200ml Pieno
-
1 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
8 Pieniškų Dešrelių
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
300g Šaltai Rūkytų Lašinukų
-
1 šaukštelis Aliejaus
-
pagal skonį Druskos
Paruošimo būdas
- Svogūną ir lašinukus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje. Sutarkuokite bulves ir užplikykite verdančiu pienu.
- Įmuškite kiaušinį ir sudėkite pakepintus lašinukus su svogūnais. Paskaninkite druska.
- Dešreles išilgai supjaustykite į 4 dalis.
- Pailgą skardą patepkite aliejumi ir sluoksniais dėkite tarkius bei dešreles. Kepkite 220 C temperatūros orkaitėje apie valandą.