0 0
Japoniškas omletas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Japoniškas omletas

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Kiaušiniais
  • Su Svogūnais
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite. Papriką nuplaukite, perpjaukite perpus, išimkite sėklas, susmulkinkite. Grybus nuplaukite, nupjaukite kotelius, kepurėles supjaustykite plonais griežinėliais.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, 2 min. Pakepkite svogūnus ir papriką, sudėkite grybus ir dar 4 min. pakepkite.
  3. Sudėkite ryžius, gerai išmaišykite, nukelkite nuo orkaitės ir palikite atvėsti.
  4. Svogūnų laiškus nuplaukite, susmulkinkite. Kiaušinius išplakite su sojos padažu iki vientisos masės, suberkite svogūno laiškus.
  5. Šią masę supilkite į aliejumi pateptą keptuvę ir pašaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę 5 – 6 minutėms. Paskui išimkite keptuvę iš orkaitės, tegu omletas šiek tiek pravėsta.
  6. Atsargiai išimkite omletą ant stalo. Ant vieno krašto sudėkite ryžių masę, paskui atsargiai suvyniokite omletą, kiek paspauskite rankomis. Supjaustykite vyniotinį gabalais ir sudėkite į dubenį.
  7. Patiekite su šviesiu sojos padažu.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Blue Lagoon Kokteilis
ankstesnis
Blue Lagoon Kokteilis
Vištienos Vyniotinis
sekantis
Vištienos Vyniotinis
Blue Lagoon Kokteilis
ankstesnis
Blue Lagoon Kokteilis
Vištienos Vyniotinis
sekantis
Vištienos Vyniotinis

Parašyti Savo Komentarą