0 0
Triušiena garstyčių padaže

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

1 Šviežias Triušis
1 šaukštelis Džiovinto česnako miltelių
1 šaukštelis Džiovinto česnako miltelių
2 Svogūnai (-as/-ų) vidutiniai
1 puodelis Daržovių sultinio dydelis
150 ml Grietinėlės
5 šaukšteliai Dižono garstyčių
0.5 šaukštelio Čiobrelių (džiovintų)
kepimui Alyvuogių Aliejaus
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
papuošimui Šviežių Petražolių

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Triušiena garstyčių padaže

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Triušį supjaustome, nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluoščiu. Beriame druskos, pipirų, česnako miltelių, raudonėlio ir viską gerai išmaišome.
  2. Apkepame ant didelės ugnies iš abiejų pusių apie maždaug 3 min, kol triušis gražiai apskrus. Įšimame triušio gabaliukus ir dedame į didelį kepimo indą.
  3. Tame pačiame aliejuje, kur kepė triušienos gabaliukai, apkepame smulkintą svogūną iki gražios auksinės spalvos, beriame džiovintą čiobrelį ir pakepame, vis maišant, dar apie 30 sekundžių.
  4. Pilame sultinį, garstyčias ir viską gerai išmaišome, patroškiname apie min.
  5. Padažą pilame ant apkeptos triušienos, uždengiame kepimo indą folija ir troškiname orkaitėje apie 1 val 180 lapsnių temperatūroje.
  6. Po valandos nuimame foliją, įpilame grietinėlę, atsargiai išmaišome ir dar patroškiname 10 min.
  7. Valgome su mėgstamu garnyru.

Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Gaivios lašišos salotos
Makaronai su grybais
sekantis
Makaronai su grybais
ankstesnis
Gaivios lašišos salotos
Makaronai su grybais
sekantis
Makaronai su grybais

Parašyti Savo Komentarą