0 0
Makaronai su grybais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
400g Makaronų
4 Pievagrybių
15g Džiovintų baravykų
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
1 Poras
5 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
žiupsnelis Čiobrelių (džiovintų)
6 šaukštai Sauso Balto Vyno
40g Parmezano Sūrio
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
žiupsnelis Šviežių Petražolių

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Makaronai su grybais

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Grybais
  • Su Sūriu
  • Su Vynu
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • 40min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Džiovintus grybus 20 minučių pamirkykite karštame vandenyje. Į keptuvę įpilkite tris šaukštus aliejaus ir apkepinkite česnaką bei svogūną.
  2. Vandenį nuo grybų supilkite į atskirą indą.
  3. Išmirkytus grybus smulkiai supjaustykite.
  4. Sudėkite juo į keptuvę, taip pat sudėkite šampinjonus, česnaką ir čiobrelius.
  5. Kepkite, kol grybai gerai iškeps, po to supilkite vyną ir vandenį, kuriame mirko grybai. Sumažinkite ugnį ir palikite padažą troškintis.
  6. Išvirkite makaronus, nusausinkite juos ir vėl sudėkite į puodą. Supilkite 2 šaukštus pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir didžiąją dalį parmezano sūrio. Viską gerai išmaišykite. Po to sumaišykite makaronus su padažu.
  7. Patiekdami pabarstykite likusiu sūriu ir papuoškite petražolėmis.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Triušiena garstyčių padaže
ankstesnis
Triušiena garstyčių padaže
Kepti pomidorai su parmezanu
sekantis
Kepti pomidorai su parmezanu
Triušiena garstyčių padaže
ankstesnis
Triušiena garstyčių padaže
Kepti pomidorai su parmezanu
sekantis
Kepti pomidorai su parmezanu

Parašyti Savo Komentarą

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here