Jums reikės:
-
500g Lašišos Filė
-
4 Kivis (-iai/ių)
-
2 Svogūnai (-as/-ų)
-
4 Pomidoras (-ai/-ų)
-
2 Raudonoji Paprika (-os/-ų)
-
20g Svogūnų Laiškų
-
4 šaukštai Citrinos Sulčių
-
4 šaukštai Apelsinų Sulčių
-
2 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
-
0.5 šaukštelio Cukraus
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Balto svogūno galvas supjaustykite žiedais, paprikas – griežinėliais. Pomidorus padalinkite į keturias dalis. Svogūno laiškus susmulkinkite. Kivius nulupkite ir taip pat supjaustykite griežinėliais.
- Pasigaminkite užpilą salotoms. Apelsinų ir citrinų sultis sumaišykite, supilkite aliejų, paskaninkite druska ir pipirais. Pagardinkite cukrumi ir viską dar kartą labai gerai išmaišykite.
- Lašišos filė apšlakstykite citrinų sultimis, pagardinkite druska bei pipirais, iškepkite. Į lėkštes dėkite pjaustytas daržoves, kivius, pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais, o ant viršaus padėkite gabalėlį keptos lašišos. Apliekite užpilu.