0 0
Tiršta vištienos sriuba su česnakais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Tiršta vištienos sriuba su česnakais

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Pienu
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • 80min
  • Porcijos 6
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Į puodą supilkite pieną, įmeskite česnako skilteles ir užvirkite. Virkite ant silpnos ugnies 40 minučių, kol česnakas suminkštės ir išgaruos trečdalis pieno. Česnakus suplakite smulkintuvu, kad gautųsi vientisa masė.
  2. Kitame inde sumaišykite vištienos sultinį, moliūgą ir džiovintus pomidorus, česnakus bei svogūnus, viską užvirkite. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies tol, kol suminkštės moliūgo gabalėliai. Tai užtruks maždaug 20 minučių.
  3. Suberkite smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę, žirnelius ir pieno bei česnakų piurė. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite ant silpnos ugnies dar maždaug penkias minutes.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
ankstesnis
Spagečiai su šonine ir grybais
Uždara pica per 10 minučių
sekantis
Uždara pica per 10 minučių
ankstesnis
Spagečiai su šonine ir grybais
Uždara pica per 10 minučių
sekantis
Uždara pica per 10 minučių

Parašyti Savo Komentarą