Jums reikės:
-
400g Moliugų
-
20g Saulėje Džiovintų Pomidorų
-
20g Džiovintų Svogūnų
-
20g Džiovintų Česnakų
-
100ml Pieno
-
1 Vištienos Filė
-
50g Šaldytų Žaliujų Žirnelių
-
5 skiltelės Česnako
-
1l Vištienos Sultinio
Paruošimo būdas
- Į puodą supilkite pieną, įmeskite česnako skilteles ir užvirkite. Virkite ant silpnos ugnies 40 minučių, kol česnakas suminkštės ir išgaruos trečdalis pieno. Česnakus suplakite smulkintuvu, kad gautųsi vientisa masė.
- Kitame inde sumaišykite vištienos sultinį, moliūgą ir džiovintus pomidorus, česnakus bei svogūnus, viską užvirkite. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies tol, kol suminkštės moliūgo gabalėliai. Tai užtruks maždaug 20 minučių.
- Suberkite smulkiai pjaustytą vištienos krūtinėlę, žirnelius ir pieno bei česnakų piurė. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite ant silpnos ugnies dar maždaug penkias minutes.