Jums reikės:
-
150g Grietinės
-
150g Makaronų
-
50g Parmezano Sūrio
-
70g Šaltai Rūkytos Šoninės
-
100g Grybų
-
30g Špinatų
-
2 šauktai Alyvuogių Aliejaus
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Į keptuvę supilkite grietinėlę, suberkite sūrį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir pakaitinkite 5 min. Pasūdytame vandenyje išvirkite spagečius (4-5 min, turi būti truputį kietoki). Nusunkite.
- Kitoje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir pakepinkite šoninę, kol taps traški. Įpilkite likusį aliejų ir maišydami pakepinkite grybus (2-3 min).
- Į šią keptuvę sudėkite nusausintus spagečius ir supilkite grietinėlės masę. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies, įmaišykite špinatus, pabarstykite parmezanu.