0 0
Uždara pica per 10 minučių

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Uždara pica per 10 minučių

Savybės:
  • Su Antiena
  • Su Mėsa
  • Su Sūriu

Uždaroji pica vos per 10 minučių, kuriai nereikės orkaitės! Įdarą galite keisti pagal savo skonį ir turimus produktus, svarbiausia - negailėkite sūrio! Aš siūlau patį paprasčiausią variantą. Šios picos privalumai, kad puikiai tinka į išvykas, piknikus su vaikais, nes patogu valgyti ir neištepsite ranku. Skani tiek šilta, tiek šalta.

  • 10min
  • Porcijos 2
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Tortiliją ištepame pomidorų padažu.
  2. Dedame pjaustytą kubeliais karštai rūkytą antieną (galite keisti karštai rūkytu kumpiu), ant viršaus dedame gausiai sūrio, uždengiame kita tortilija.
  3. Dedame į įkaitintą sausą keptuvę, kepame ant nedidelės ugnies, kol gražiai apskrus, paskui labai atsargiai apverčiame ir pakepame kitą pusę.
  4. Iškeptą picą išimame, šiek tiek atvėsiname ir tada pjaustome į 6-8 dalis.

Recepto autorius: Jelenos Maisto Blogas

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Tiršta vištienos sriuba su česnakais
ankstesnis
Tiršta vištienos sriuba su česnakais
Orkaitėje keptos bulvės su mocarela
sekantis
Orkaitėje keptos bulvės su mocarela
Tiršta vištienos sriuba su česnakais
ankstesnis
Tiršta vištienos sriuba su česnakais
Orkaitėje keptos bulvės su mocarela
sekantis
Orkaitėje keptos bulvės su mocarela

Parašyti Savo Komentarą