0 0
Tailandietiški šašlykai Satay Gai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

450g Vištienos
2 šaukšteliai Maltų Kalendrų Grūdeliai
1/2 šaukštelio Kmynų
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
Nedidelis gabaliukas Ciberžolės
4 Raudonas Svogūnas (-ai/-ų)
1 šaukštas Ciberžolės
1 šaukštelis Druskos
2 šaukštai Cukraus
2 šaukštai Aliejaus

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Tailandietiški šašlykai Satay Gai

Savybės:
  • Ant Grilio ar Laužo
  • Su Česnaku
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis

1. Pradžioje smulkiai sukapojame česnakus, svogūnus bei imbierą. Viska sudedame į blenderį bei pridedame ciberžolės, kalendros bei kmynų. Viską susmulkiname iki vientisos masės, pridedame druskos, sviesto bei cukraus ir dar kartelį gerai išmaišome.
2. Tuomet mėsą sumaišome su marinatu bei leidžiame pastovėti šaldytuve mažiausiai 1 valandą (o geriausia per visą naktį).
3. Galiausiai kepame ant bambukinių iešmelių grilyje.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Tiramisu Sūrio Pyragas
ankstesnis
Tiramisu Sūrio Pyragas
vištienos juostelės tarsi KFC
sekantis
Vištienos juostelės tarsi KFC
Tiramisu Sūrio Pyragas
ankstesnis
Tiramisu Sūrio Pyragas
vištienos juostelės tarsi KFC
sekantis
Vištienos juostelės tarsi KFC

Parašyti Savo Komentarą