Jums reikės:
-
450g Vištienos
-
2 šaukšteliai Maltų Kalendrų Grūdeliai
-
1/2 šaukštelio Kmynų
-
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
-
Nedidelis gabaliukas Ciberžolės
-
4 Raudonas Svogūnas (-ai/-ų)
-
1 šaukštas Ciberžolės
-
1 šaukštelis Druskos
-
2 šaukštai Cukraus
-
2 šaukštai Aliejaus
Paruošimo būdas
1. Pradžioje smulkiai sukapojame česnakus, svogūnus bei imbierą. Viska sudedame į blenderį bei pridedame ciberžolės, kalendros bei kmynų. Viską susmulkiname iki vientisos masės, pridedame druskos, sviesto bei cukraus ir dar kartelį gerai išmaišome.
2. Tuomet mėsą sumaišome su marinatu bei leidžiame pastovėti šaldytuve mažiausiai 1 valandą (o geriausia per visą naktį).
3. Galiausiai kepame ant bambukinių iešmelių grilyje.