0 0
Silkė su karamelizuotais svogūnais

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
200g Silkė (-ės/-ių) filė
3 Svogūnai (-as/-ų) dydesni
2 šaukšteliai Rudojo Cukraus
1 saujelė Džiovintų Spanguolių

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Silkė su karamelizuotais svogūnais

ir džiovintomis spanguolėmis

Savybės:
  • Be Glitimo
  • Su Daržovėmis
  • Su Spanguolėmis/Bruknėmis
  • Su Svogūnais
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Su Žuvimi
Virtuvė:
  • 20min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Svogūnus supjaustome plonais žiedais.
  2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų. Sudedame svogūnus ir kepame, kol suminkštės. Suberiame rudajį (paprastas netinka) cukrų ir išmaišome. Kepame toliau, kol svogūnai paruduos.
  3. Džiovintas spanguoles praplauname ir nusausiname, sumaišome su keptais svogūnais.
  4. Silkę supjaustome centimetro storio griežinėliais.
  5. Į lėkštutę sudedame silkės sluoksnį ir pilnais uždengiame ją karamelizuotais svogūnais.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Tortas Ferrero Rocher
ankstesnis
Tortas Ferrero Rocher
Vyšnių ir bananų džemas
sekantis
Vyšnių ir bananų džemas
Tortas Ferrero Rocher
ankstesnis
Tortas Ferrero Rocher
Vyšnių ir bananų džemas
sekantis
Vyšnių ir bananų džemas

Parašyti Savo Komentarą