Jums reikės:
-
Biskvitas
-
7 Kiaušinis (-iai/-ių)dideli
-
1/2 puodelio Cukraus
-
3 šaukštai Miltų
-
2 šaukštai Kakavos
-
2 puodeliai Maltų Lazdino Riešutų
-
2 šaukšteliai Kepimo Miltelių
-
Kremas
-
500g Maskarponės
-
100g SviestoKambario Temperatūros
-
260g Riešutų Skonio Perteptų Vafliukų
-
1 puodelis Nutella
-
100g Pieniško Šokolado
-
Dekoravimui
-
Pagal skonį Ferrero Rocher
-
Pagal skonį Kepintų Smulkintų Lazdyno Riešutų
Paruošimo būdas
- Pasiruošiame biskvitus. Kiaušinius, elektriniu plakikliu, sumaišome su cukrumi. Suberiame maltus riešutus, miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišome. Tešlą padaliname į tris lygias dalis ir po vieną kepame biskvitus. Iškepus, paliekame atvėsti.
- Kremui šokoladą ištirpiname ant karštų garų, kai atvės, įsukame minkštą sviestą ir maskarponę. Po truputį įsukame nutellą ir laužytus vafliukus.
- Surenkame tortą. Šonus aplipdome kepintais riešutukais, viršų apdėliojame saldaniais.
Steps
1
Done
45min
|
BiskvitasPasiruošiame biskvitus. Kiaušinius, elektriniu plakikliu, sumaišome su cukrumi. Suberiame maltus riešutus, miltus, kakavą ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišome. Tešlą padaliname į tris lygias dalis ir po vieną kepame biskvitus. Iškepus, paliekame atvėsti. |
2
Done
10min
|
KremasKremui šokoladą ištirpiname ant karštų garų, kai atvės, įsukame minkštą sviestą ir maskarponę. Po truputį įsukame nutellą ir laužytus vafliukus. |
3
Done
15min
|
SurinkimasSurenkame tortą. Šonus aplipdome kepintais riešutukais, viršų apdėliojame saldaniais. |