Jums reikės:
-
4 Bulvių
-
1 Svogūno
-
1 Raudonosios Paprikos
-
50g Krapų
-
2 Raugintų Agurkų
-
150g Sūrio
-
2 šaukštai Aliejaus
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Bulves švariai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis, paskui palikite atvėsti. Kiekvieną bulvę perpjaukite perpus, atsargiai išimkite minkštimą, palikite maždaug 5 mm storumo minkštimo prie luobos.
- Minkštimą supjaustykite mažais kubeliais.
- Papriką nuplaukite, išimkite sėklas.
- Krapus nuplaukite, supjaustykite svogūną. Agurkus perpjaukite, išimkite sėkleles.
- Daržoves ir svogūną supjaustykite smulkiais gabalėliais, sūrį sutarkuokite.
- Visus komponentus sumaišykite su šaukštu alyvuogių aliejaus, sudėkite bulvių gabalėlius, šiek tiek pasūdykite, įberkite pipirų.
- Šia mase įdarykite bulvių puseles. Ant viršaus galima uždėti kiaulienos kumpio griežinėlių.
- Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.
- Sudėkite bulves į aliejumi pateptą kepimo indą ir kepkite 15 minučių.
- Iškepusias įdarytas bulvių puseles galite papuošti krapais.