Jums reikės:
-
300g Špinatų
-
200g Fetos Sūrio
-
1 pakelis Šaldytos Sluoksniuotos Bemielės Tešlos
-
žiupsnelis Muskato Riešuto (tarkuotas)
-
1 šaukštas Miltų
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Paruošimo būdas
- Tešlą atšildom.
- Špinatus susmulkinam ir sumetam pusei minutės į verdantį vandenį, išgriebiam ir paliekam ataušt.
- Įkaitinam orkaitę iki 170 laipsnių.
- Fetą sutrupinam, sumaišom su špinatais, pagardinam pipirais bei muskatu.
- Stalą pabarstom miltais, dedam tešlos lapelį ir kočiojam jį į ilgį tiek, kad galėtumėm padalinti į tris kvadratėlius.
- Į kiekvieno kvadratėlio centrą dedam šaukštą įdaro, kraštus vos vos patepam drungnu vandeniu, kad geriau suliptų, ir perlenkiam įstrižai pusiau ir kruopščiai užspaudžiame kraštus.
- Dedam į skardą ir kepam 15-20 minučių, kol gražiai apskrunda. Valgom karštus arba šaltus.