Perpilkite 2 l pieno į butelį ir pridėkite vienos citrinos sulčių. Pastatykite butelį į šiltą vietą, kad pienas surūgtų. Supilkite rūgpienį į puodą storu dugnu ir kaitinkite ant silpnos ugnies....
Orkaitę įkaitinkite iki 180 C laipsnių. Patepkite riebalais kepimo skardą. Vidutinio dydžio dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite kiaušinių baltymus iki putų. Palaipsniui suberkite cukrų ir plakite, kol masė taps vientisa, blizganti...
Sumaišykite sutrupintus traškius sausainius, 1 šaukštelį cukraus ir lydytą sviestą. Paskirstykite masę ant kepimo formos (diametras – daugiausiai 22 cm) dugno ir kraštų, ant viršaus sudėkite avietes. Išplakite sūrį iki...
Iš cukraus ir vandens paruošiamas sirupas. Atvėsintu juo užpilami nuplauti šermukšnių vaisiai. Verdama ant lėtos ugnies, kol suminkštės. Uogienė išpilstoma į stiklainius ir sandariai uždaroma.
Ištirpinkite cukrų karštame vandenyje ir atvėsinkite Nulupkite citrusinius vaisius ir padalinkite į skilteles Obuolius galite dėti neluptus, bet irgi žinoma reikėtų supjaustyti skiltelėmis Sumaišykite vyną, cukraus sirupą, vaisius ir Fresca...
Pieną šiek tiek pašildykite ir išleiskite jame mieles. Išlydykite sviestą. Sumaišykite cukrų, kefyrą, kiaušinius, įberkite druskos. Supilkite pieną su mielėmis ir ištirpintą margariną. Į gautą mišinį pamažu berkite persijotus miltus....
Sumaišykite braškes su 2 šaukštais cukraus. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba iki 3 valandų. Dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelių ir sodos. Peiliu įkapokite...
Bruknes perrinkite, nuplaukite, kelias minutes panardinkite į verdantį vandenį. Suberkite į puodą ir sukrėskite obuolių tyrę, cukrų bei prieskonius. Virkite 25 minutes, pastoviai pamaišant, kad neprisviltų. Kol karšta sukrėskite į...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika