Jums reikės:
-
3 Kiaušinis (-iai/-ių)
-
1 stiklinė Cukraus
-
2.5 stiklinės Kokoso Drožlių
-
1 stiklinė Smulkintų Migdolų
Paruošimo būdas
- Orkaitę įkaitinkite iki 180 C laipsnių. Patepkite riebalais kepimo skardą.
- Vidutinio dydžio dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite kiaušinių baltymus iki putų. Palaipsniui suberkite cukrų ir plakite, kol masė taps vientisa, blizganti ir išlaikys formą. Suberkite kokosų drožles ir riešutus.
- Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos.
- Kepkite apie 20-25 min., kol gražiai pagels. Palaukite, kol atvės.
- Atvėsusius pyragėlius galima laikyti sandariame inde 2-3 dienas.