0 0
Obuolių ir bruknių padažas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

400g Obuolių Tyrės
450g Bruknių
150g Cukraus
pagal skonį Cinamono (malto)
pagal skonį Gvazdikėliai (-is/-ių)

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Obuolių ir bruknių padažas

Savybės:
  • Saldu
  • Su Obuoliais
  • Su Spanguolėmis/Bruknėmis
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Šventiniai
  • Vegetariškas
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Bruknes perrinkite, nuplaukite, kelias minutes panardinkite į verdantį vandenį.
  2. Suberkite į puodą ir sukrėskite obuolių tyrę, cukrų bei prieskonius.
  3. Virkite 25 minutes, pastoviai pamaišant, kad neprisviltų.
  4. Kol karšta sukrėskite į paruoštus sterilizuotus stiklainius.
  5. Ataušus uždenkite dangteliais.
  6. Laikykite šaltai.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Juodųjų serbentų ir morkų gaivios sultys
ankstesnis
Juodųjų serbentų ir morkų gaivios sultys
Pomidorų ir morkų sultys
sekantis
Pomidorų ir morkų sultys
Juodųjų serbentų ir morkų gaivios sultys
ankstesnis
Juodųjų serbentų ir morkų gaivios sultys
Pomidorų ir morkų sultys
sekantis
Pomidorų ir morkų sultys

Parašyti Savo Komentarą