Sumaišykite viskį ir medų bei padalinkite į dvi karsčiui atsparias stiklines Įdėkite po pusę cinamono lazdelės į kiekvieną stiklinę ir užpilkite 200ml verdančio vandens į kiekvieną stiklinę Įdėkite citrinos sulčių...
Bruknes perrinkite, nuplaukite, kelias minutes panardinkite į verdantį vandenį. Suberkite į puodą ir sukrėskite obuolių tyrę, cukrų bei prieskonius. Virkite 25 minutes, pastoviai pamaišant, kad neprisviltų. Kol karšta sukrėskite į...
Puode sumaišykite visas sudedamąsias dalis (išskyrus kavą), pakaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies. Tada atsargiai supilkite kavą. Galite pilstyti į puodelius ir mėgautis.
Pirmiausia obuolius nuplauname, nulupame bei supjaustome vienodo dydžio skiltelėmis. Nuluptą odelę užpilame 2 litrais vandens bei užviriname. Užvirinus dar maždaug 10 minučių kaitiname ant lengvos ugnies. Tuomet pro kiaurasamtį...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika