0 0
Lengvas Braškių Pyragas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
3 puodeliai Sviežių Braškių
3 šaukštai Cukraus
1.6 puodelio Miltų
2 šaukšteliai Kepimo Miltelių
0.25 šaukštelio Kepimo Sodos
3 šaukštai Kepinių Margarino
1 Kiaušinis (-iai/-ių) suplaktas
0.5 puodelio Lieso Pieno
40g Mišinio Desertų Papuošimui

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Lengvas Braškių Pyragas

Savybės:
  • Saldu
  • Su Braškėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Vaisiais/Uogomis
  • Šventiniai
  • Vegetariškas
Virtuvė:
  • 30min
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Sumaišykite braškes su 2 šaukštais cukraus.
  2. Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba iki 3 valandų.
  3. Dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelių ir sodos.
  4. Peiliu įkapokite margariną į mišinį, kol susiformuos stambūs trupiniai.
  5. Sumaišykite kiaušinį ir pasukas. Supilkite į miltų mišinį, gerai išmaišykite.
  6. 20 cm skersmens apvalią formą patepkite aliejumi. Miltuotomis rankomis įdėkite tešlą į formą.
    Kepkite 230°C orkaitėje apie 10 minučių arba iki auksinės spalvos.
  7. Palikite atvėsti formoje 10 minučių. Išimkite iš formos ir atvėsinkite arba patiekite šiltą.
  8. Tuo tarpu, kol kepa pagrindas, paruoškite mišinį deserto papuošimui su liesu pienu, pagal ant pakelio rastus nurodymus.
  9. Padalinkite pagrindą į 2 sluoksnius. Padėkite apatinį sluoksnį į lėkštę, kurioje patieksite.
  10. Uždėkite uogas (šiek tiek jų palikite papuošimui), tada kitą pagrindo sluoksnį.
  11. Šaukštu sudėkite deserto papuošimo mišinį ir papuoškite likusiomis uogomis.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Salotos su Avokadu, Sūriu
ankstesnis
Salotos su Avokadu, Sūriu
sekantis
Ananasų Bananų ir Braškių Kokteilis
Salotos su Avokadu, Sūriu
ankstesnis
Salotos su Avokadu, Sūriu
sekantis
Ananasų Bananų ir Braškių Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą