Jums reikės:
-
3 puodeliai Sviežių Braškių
-
3 šaukštai Cukraus
-
1.6 puodelio Miltų
-
2 šaukšteliai Kepimo Miltelių
-
0.25 šaukštelio Kepimo Sodos
-
3 šaukštai Kepinių Margarino
-
1 Kiaušinis (-iai/-ių)suplaktas
-
0.5 puodelio Lieso Pieno
-
40g Mišinio Desertų Papuošimui
Paruošimo būdas
- Sumaišykite braškes su 2 šaukštais cukraus.
- Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą bent 1 valandai arba iki 3 valandų.
- Dubenyje sumaišykite miltus, 1 šaukštą cukraus, kepimo miltelių ir sodos.
- Peiliu įkapokite margariną į mišinį, kol susiformuos stambūs trupiniai.
- Sumaišykite kiaušinį ir pasukas. Supilkite į miltų mišinį, gerai išmaišykite.
- 20 cm skersmens apvalią formą patepkite aliejumi. Miltuotomis rankomis įdėkite tešlą į formą.
Kepkite 230°C orkaitėje apie 10 minučių arba iki auksinės spalvos. - Palikite atvėsti formoje 10 minučių. Išimkite iš formos ir atvėsinkite arba patiekite šiltą.
- Tuo tarpu, kol kepa pagrindas, paruoškite mišinį deserto papuošimui su liesu pienu, pagal ant pakelio rastus nurodymus.
- Padalinkite pagrindą į 2 sluoksnius. Padėkite apatinį sluoksnį į lėkštę, kurioje patieksite.
- Uždėkite uogas (šiek tiek jų palikite papuošimui), tada kitą pagrindo sluoksnį.
- Šaukštu sudėkite deserto papuošimo mišinį ir papuoškite likusiomis uogomis.