Pradžioje miltus sumaišome su cukrumi, soda bei kakavos milteliais. Tada įpilame sojų pieno arba tiesiog vandens kartu su citrinų sultimis. Kai masė taps vientisa, įpilame romo aromato bei acto. Viską...
Vištieną įtrinkite su druska ir kitais mėgstamais prieskoniais. Tuomet miltus, džiuvesėlius, pipirus ir aštrius pipirų prieskonius sumaišome tarpusavyje ir paruošiame mišinį vištienai apvolioti. Tada kiaušinį suplakite (suplakta masė bus naudojama...
1. Pradžioje smulkiai sukapojame česnakus, svogūnus bei imbierą. Viska sudedame į blenderį bei pridedame ciberžolės, kalendros bei kmynų. Viską susmulkiname iki vientisos masės, pridedame druskos, sviesto bei cukraus ir dar...
Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais. Tuomet iš kiekvienos krūtinėlės padaryti kelis kepsnių gabaliukus. Įtrinti mėgstamais prieskoniais, česnaku ir druska. Palikti 1 parai šaltai. Kitą dieną apkepti iš abiejų pusių maždaug po...
Nulupkite ir sutarkuokite česnako skilteles Dubenėlyje česnako skilteles sumaišykite su majonezu bei palikite pastovėti Tuomet mėsą supjaustykite į penkis griežinėlius, maždaug po 80 gramų svorio. Kiekvieną jų išmuškite mėsos muštuku...
Iš pradžių dideliame dubenyje išplakame kartu kiaušinius, kepimo miltelius, miltus, druską bei pipirus. Tuomet bulves sutarkuojame smulkia tarka, truputį nuspaudžiame. Dedame sutarkuotą svogūną bei sutarkuotą fermentinį sūrį. Į bulvių masę...
Virtus burokėlius nulupę ir sutarkavę stambia tarka sumaišykite su smulkiai supjaustytais obuoliais, varške. Į masę įpilkite pieno, berkite miltus ir įmuškite kiaušinius. Pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir viską gerai išmaišykite. Iškepkite...
Iš pradžių burokėlius išvirkite, atvėsinkite bei sutarkuokite smulkios tarkos pagalba. Kitą kartą kepdama pabandysiu ne tarkuoti, o trinti blenderiu (manau rezultatas bus panašus). Tada kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite aliejų....
Supjaustykite vištienos filė, svogūną ir raudoną saldžiąją papriką juostelėmis. Kepkite vištieną karštoje keptuvėje, kol ji gražiai paruduos. Po to, sudėkite svogūnus ir papriką. Suberkite prieskonių mišinį ir sumažinkite kepimo temperatūrą....
Miltus supilkite ant lentos, padarykite duobutę. Kiaušinius ir trynį išplakite su aliejumi ir druska ir supilkite į vidurį. Miltus pamažu stumkite iš kraštų į vidurį ir minkykite, kol tešla taps...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiPrivatumo politika