Jums reikės:
-
3 Vištienos Krūtinėlių
-
3 šaukštai Sviesto
-
300g Pievagrybių
-
2 Svogūnai (-as/-ų)
-
Indelis Grietinėspadažui
-
pagal skonį Vegetos prieskonių
-
pagal skonį Druskos
-
pagal skonį Česnakas (-ai/-ų)
-
kepimui Aliejaus
Paruošimo būdas
- Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais.
- Tuomet iš kiekvienos krūtinėlės padaryti kelis kepsnių gabaliukus.
- Įtrinti mėgstamais prieskoniais, česnaku ir druska.
- Palikti 1 parai šaltai.
- Kitą dieną apkepti iš abiejų pusių maždaug po 7 min.
- Kol mėsa keps, pagaminti padažą. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti su sviestu, sudėti nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius. Baigiant kepti, supilti grietinę, užvirti.
- Tiesiog privaloma patiekti užpylus padažą ant kepsnių.
- Skanu su bulvių koše ar su ryžiais