0 0
Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
3 Vištienos Krūtinėlių
3 šaukštai Sviesto
300g Pievagrybių
2 Svogūnai (-as/-ų)
Indelis Grietinės padažui
pagal skonį Vegetos prieskonių
pagal skonį Druskos
pagal skonį Česnakas (-ai/-ų)
kepimui Aliejaus

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Grybais
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • 50min
  • Porcijos 3
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Mėsą supjaustyti mažais gabalėliais.
  2. Tuomet iš kiekvienos krūtinėlės padaryti kelis kepsnių gabaliukus.
  3. Įtrinti mėgstamais prieskoniais, česnaku ir druska.
  4. Palikti 1 parai šaltai.
  5. Kitą dieną apkepti iš abiejų pusių maždaug po 7 min.
  6. Kol mėsa keps, pagaminti padažą. Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti su sviestu, sudėti nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius. Baigiant kepti, supilti grietinę, užvirti.
  7. Tiesiog privaloma patiekti užpylus padažą ant kepsnių.
  8. Skanu su bulvių koše ar su ryžiais

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Lietiniai su obuolių įdaru
ankstesnis
Lietiniai su obuolių įdaru
Lietiniai su lašišų įdaru
sekantis
Lietiniai su lašišų įdaru
Lietiniai su obuolių įdaru
ankstesnis
Lietiniai su obuolių įdaru
Lietiniai su lašišų įdaru
sekantis
Lietiniai su lašišų įdaru

Parašyti Savo Komentarą