0 0
Lietiniai su lašišų įdaru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
100g Rūkytos Lašišos
150g Tepamo Sūrelio
100ml Grietinės
2 šaukštai Citrinos Sulčių
1 Svogūnai (-as/-ų)
Žiupsnelis Muskato Riešuto (tarkuotas)
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
pagal skonį Druskos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Lietiniai su lašišų įdaru

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Svogūnais
  • Su Žuvimi
Virtuvė:
  • 45min
  • Porcijos 8
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Juostelėmis supjaustytą lašišą pašlakstykite citrinų sultimis.
  2. Smulkiai sukapokite svogūną, dėkite į sietelį ir perliekite verdančiu vandeniu. Gerai nuvarvinkite, sumaišykite su sūreliu ir grietine, pasūdykite, gardinkite muskatais, pipirais.
  3. Šiltą lietinį dėkite į nedidelį dubenėlį, ant viršaus tieskite lašišos juostelių, krėskite šaukštą sūrelio ir grietinės kremo ir petražolių šakele ar svogūno laišku blyną suriškite.

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu
ankstesnis
Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu
sekantis
Kokteilis Raspberry Julep
Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu
ankstesnis
Vištienos krūtinėlė su pievagrybių padažu
sekantis
Kokteilis Raspberry Julep

Parašyti Savo Komentarą