Jums reikės:
-
100g Rūkytos Lašišos
-
150g Tepamo Sūrelio
-
100ml Grietinės
-
2 šaukštai Citrinos Sulčių
-
1 Svogūnai (-as/-ų)
-
Žiupsnelis Muskato Riešuto (tarkuotas)
-
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
-
pagal skonį Druskos
Paruošimo būdas
- Juostelėmis supjaustytą lašišą pašlakstykite citrinų sultimis.
- Smulkiai sukapokite svogūną, dėkite į sietelį ir perliekite verdančiu vandeniu. Gerai nuvarvinkite, sumaišykite su sūreliu ir grietine, pasūdykite, gardinkite muskatais, pipirais.
- Šiltą lietinį dėkite į nedidelį dubenėlį, ant viršaus tieskite lašišos juostelių, krėskite šaukštą sūrelio ir grietinės kremo ir petražolių šakele ar svogūno laišku blyną suriškite.