0 0
Kiaulienos karbonadas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

400g Kiaulienos Nugarinės
2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
1 Kiaušinis (-iai/-ių)
Pagal skonį Druskos
Kepimui Aliejaus

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Kiaulienos karbonadas

marinuotas majoneze

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Kiauliena
  • Su Mėsa
Virtuvė:
  • 25min
  • Paprastas

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Nulupkite ir sutarkuokite česnako skilteles
  2. Dubenėlyje česnako skilteles sumaišykite su majonezu bei palikite pastovėti
  3. Tuomet mėsą supjaustykite į penkis griežinėlius, maždaug po 80 gramų svorio. Kiekvieną jų išmuškite mėsos muštuku
  4. Ištepame pasiruoštu česnakiniu majonezu bei palikite maždaug 15-30 minučių pasimarinuoti
  5. Tada kiaušinį išplakite dubenėlyje. Maltus džiuvesėlius sumaišykite su druska bei suberkite į lėkštę
  6. Kiekvieną muštos mėsos gabalėlį apteptą česnakiniu majonezu pamirkykite į kiaušinio plakinį bei apvoliokite džiuvesėliuose
  7. Šitaip paruoštus kiaulienos karbonadus kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje po maždaug 5-7 minutes iš abiejų pusių
  8. Pateikti su pasirinktu garnyru

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Vyšnių ir bananų džemas
ankstesnis
Vyšnių ir bananų džemas
Rum Cobbler
sekantis
Rum Cobbler Kokteilis
Vyšnių ir bananų džemas
ankstesnis
Vyšnių ir bananų džemas
Rum Cobbler
sekantis
Rum Cobbler Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą