0 0
Šokoladinis pyragas su Rududu įdaru

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
400g Juodojo Šokolado
100g Sviesto
0.5 stiklinės Miltų
1 skardinė Rududu
1 stiklinė Cukraus
200g Riešutų
3 Kiaušinių

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Šokoladinis pyragas su Rududu įdaru

Savybės:
  • Saldu
  • Su Kiaušiniais
  • Su Miltais
  • Su Riešutais
  • Su Šokoladu
Virtuvė:
  • Porcijos 12
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Puode ištirpinkite sviestą ir sudėkite mažais gabaliukais sulaužytą šokoladą. Nuolat maišydami ištirpinkite ant pačios mažiausios kaitros, kad neprisviltų.
  2. Kiaušinius išplakite su cukrumi iki baltumo.
  3. Supilkite jau pravėsusį sviesto-šokolado mišinį ir išmaišykite.
  4. Suberkite miltus, gerai išmaišykite.
  5. Dabar suberkite pakepintus ir susmulkintus riešutus. Galite naudoti bet kokius – tiks ir migdolai, lazdyno ar graikiniai.
  6. Pusę gautos masės sukrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą, paviršių išlyginkite.
  7. Šaukšteliu mažais gabaliukais žnybkite ir dėliokite ant tešlos Rudu kremą iš skardinės.
  8. Ant Rududu sukrėskite likusią tešlą ir gražiai išlyginkite paviršių.
  9. Pyragą kepkite 170 laipsnių karščio orkaitėje 40 min. Neperkepkite, nes pyragas bus per sausas.
  10. Iškepusį atvėsinkite, papuoškite tirpintu šokoladu.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Kūčiukai
ankstesnis
Kūčiukai
Duonos gira
sekantis
Duonos gira
Kūčiukai
ankstesnis
Kūčiukai
Duonos gira
sekantis
Duonos gira

Parašyti Savo Komentarą