Jums reikės:
- 
                                          Salotos
- 
                                          1 Kriaušė (-ės /-ių)
- 
                                          1 Avokadas (-ų /-ai)
- 
                                          2 Raudonoji Paprika (-os/-ų)
- 
                                          100g Kietojo Sūrio
- 
                                          8vnt Lapinių Salotų
- 
                                          1 šaukštas Citrinos Sulčių
- 
                                          žiupsnelis Cukraus
- 
                                          Užpilas
- 
                                          2 skiltelės Česnakas (-ai/-ų)
- 
                                          žiupsnelis Šviežių Petražolių
- 
                                          4 šaukštai Alyvuogių Aliejaus
- 
                                          žiupsnelis Maltų Juodųjų Pipirų
- 
                                          2 šaukšteliai Citrinos Sulčių
- 
                                          žiupsnelis Druskos
Paruošimo būdas
- Avokadą, paprikas, kriaušę bei salotų lapus nuplaukite ir nusausinkite.
- Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais, apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepajuostų.
- Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklytes ir taip pat supjaustykite šiaudeliais. Šiaudeliais supjaustykite ir kriaušę bei kietąjį sūrį.
- Pasigaminkite salotų užpilą. Česnaką nulupkite ir išspauskite česnakų trintuve. Petražoles nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite.
- Dubenyje sumaišykite: česnaką, druską, pipirus, aliejų, vyno actą arba citrinos sultis. Viską truputį paplakite šakute. Suberkite pjaustytus žalumynus.
- Lėkštę išklokite salotų lapais. Tuomet ant jų sudėkite supjaustytas daržoves, kriaušių ir sūrio šiaudelius.
- Pagardinkite salotų užpilu.













 
                 
                



