0 0
Karaimiški kibinai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

500g Miltų
2 Kiaušinis (-iai/-ių)
300g Sviesto
350g Grietinės
500g Avienos Kumpio
1 Svogūnai (-as/-ų)
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Karaimiški kibinai

Tikrieji

Savybės:
  • Su Aviena
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Mėsa
  • Su Miltais
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • 60min
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Išmaišykite ir trinkite tarp rankų, kol gausite vientisą masę – neturi likti sviesto gabalėlių.
  2. Viduryje mišinio padarykite duobutę, į kurią sukrėskite grietinę ir įmuškite kiaušinius. Viską sumaišykite ir minkykite tešlą tol, kol visiškai neliks miltų. Padėkite tešlą 30 min. į šaldytuvą.
  3. Mėsą supjaustykite gabalėliais, nemalkite. Svogūną supjaustykite ir sumaišykite su mėsa, pagardinkite druska ir pipirais (jų nepagailėkite).
  4. Tešlą padalinkite vienodais gabaliukais ir iškočiokite. Įdėkite po 50 g įdaro į kiekvieną iškočiotą blynelį, perlenkite per pusę ir gražiai užraitykite kraštelius.
  5. Kibinus išdėliokite ant skardos ir ištepkite kiaušinio plakiniu. Kepkite 194 laipsnių karščio orkaitėje 25 minutes.
  6. Vietoj avienos kumpio galite naudoti jautienos kumpį.
  7. Video pamokėlė jums padės pasigaminti tikrus karaimiškus kibinus!

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Pomidorų ir morkų sultys
ankstesnis
Pomidorų ir morkų sultys
Salotos su Avokadu, Sūriu
sekantis
Salotos su Avokadu, Sūriu
Pomidorų ir morkų sultys
ankstesnis
Pomidorų ir morkų sultys
Salotos su Avokadu, Sūriu
sekantis
Salotos su Avokadu, Sūriu

Parašyti Savo Komentarą