Jums reikės:
-
1.5l Vištienos Sultinio
-
1 Šviežio Imbiero (-ų)
-
1 Česnakas (-ai/-ų)
-
2 šaukštai Sojų Padažo
-
1 Aitroji Paprika (-os/-ų)
-
0.5 Kininis Kopūstas (-ai/-ų)
-
1 Morkos (-ų)
-
0.5 pakelio Santa Maria Egg Noodles
-
Pagal skonį Svogūnų Laiškų
-
pagal skonį Šviežių Kalendrų
-
Daigų
-
0.5 Žalioji Citrina (-os) (lime)
Paruošimo būdas
- Sultinį užvirkite. Imbiero šaknį ir aitriąją papriką supjaustykite, įmeskite į verdantį sultinį. Jei norite, kad sriuba būtų mažiau aštri, iš aitriosios paprikos išimkite sėklas. Česnako skilteles nulupkite, perpjaukite išilgai pusiau, taip pat įmeskite į puodą su verdančiu sultiniu. Į sultinį supilkite sojų padažą. Virkite sultinį su prieskoniais vos burbuliuojant apie 5 minutes.
- Per tą laiką nuskuskite morką ir sutarkuokite ją plonais griežinėliais. Pekino kopūstą nuplaukite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite kuo plonesniais šiaudeliais. Paruoštas daržoves sumeskite į verdantį sultinį ir virkite dar 5 minutes.
- Tada į sriubą sudėkite greitai išverdančius azijietiškus makaronus, virkite dar kelias minutes. Išvirusią sriubą nukelkite nuo ugnies.
- Švarius svogūnų laiškus ir kalendrų lapelius supjaustykite, suberkite į išvirusią sriubą, įspauskite žaliosios citrinos sultis. Išmaišykite ir pilstykite į lėkštes. Sriubą puoškite porų daigais.
Recepto autorius: Santa Maria