1 0
Vyne troškinta antis

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
1 Antis
4 Svogūnai
3 šaukštai Aliejaus
2 stiklinės Balto Saldaus Vyno
1 šaukštas Pomidorų Pastos
3 šaukštai Grietinės
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vyne troškinta antis

Savybės:
  • Su Antiena
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Svogūnais
  • Su Vynu
  • Šventiniai
Virtuvė:
  • 90min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Išdarinėtą antį supjaustykite, įtrinkite druska bei pipirais ir apkepinkite aliejuje. Antį dėkite į troškintuvą.
  2. Keptuvėje pakepinkite svogūnus, suberkite juos š troškintuvą šalia anties. Supilkite pomidorų tyrę, vyną, uždenkite ir troškinkite maždaug valandą, kol mėsa suminkštės ir lengvai atsiskirs nuo kaulo. Baigiant troškinti supilkite grietinę.
  3. Patiekite su virtomis bulvėmis arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
ankstesnis
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
Naminis Karštas Vynas
sekantis
Naminis Karštas Vynas
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
ankstesnis
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
Naminis Karštas Vynas
sekantis
Naminis Karštas Vynas

Parašyti Savo Komentarą