0 0
Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

1 pakelis Šaldytos Sluoksniuotos Bemielės Tešlos
300g Vištienos Krūtinėlių
2 Svogūnai
30g Sviesto
1 šaukštelis Cukraus
2 šaukštai Aliejaus
2 Kiaušiniai
2 šaukštai Grietinėlės
75g Fermentinio Sūrio
1 šauktelis Džiovintos Paprikos
pagal skonį Druskos
pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena

Savybės:
  • Su Daržovėmis
  • Su Kiaušiniais
  • Su Mėsa
  • Su Sūriu
  • Su Svogūnais
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Išimame tešlą ir paliekame atšilti. Vištieną supjaustom kubeliais, pagardinam druska ir prieskoniais ir paliekame marinuotis.
  2. Svogūnus supjaustome žiedais ir pakepinam šaukšte aliejaus ir 20 g sviesto. Kai svogūnai įgauna aukso spalvą, dedam cukrų, pasūdom, pagardinam žolelėm ir maišydami kaitinam, kol svogūnai paruduoja. Paliekam ataušti.
  3. Keptuvėje įkaitinam likusį aliejų. Sudedam vištieną ir kepam pastoviai maišydami. Mėsa turi iškepti, bet neperkepti.
  4. Įkaitinam orkaitę iki 175 laipsnių. Tešla išklojam skardą, paliekant kraštus, ir dedam paeiliui svogūnus su vištiena.
  5. Kiaušinius išplakam su grietinėle ir įmaišom pusę tarkuoto sūrio, pagardinam druska ir prieskoniais. Supilam plakinį ant svogūnų ir vištienos, apibarstom likusiu sūriu ir šaunam kepti 20-25 minutėms, kol kiaušinių masė sustandėja, o sūris išsilydo ir apskrunda.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Cukinijų blyneliai
ankstesnis
Cukinijų blyneliai
Vyne troškinta antis
sekantis
Vyne troškinta antis
Cukinijų blyneliai
ankstesnis
Cukinijų blyneliai
Vyne troškinta antis
sekantis
Vyne troškinta antis

Parašyti Savo Komentarą