0 0
Vokiška tiršta sriuba „Pichelštainer“

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Porcijos:
600g Jautienos
2 Svogūnai (-as/-ų)
750g Bulvių
1 Salieras
3 Morkos
1 Poras
pagal skonį Šviežių Petražolių
pagal skonį Druskos
pagal skonį Džiovintos Paprikos

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vokiška tiršta sriuba „Pichelštainer“

Savybės:
  • Su Bulvėmis
  • Su Daržovėmis
  • Su Jautiena
  • Su Mėsa
  • Su Morkomis
  • Su Svogūnais
Virtuvė:
  • 60min
  • Porcijos 4
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Mėsą supjaustykite kubeliais, svogūnus supjaustykite smulkiai, nuluptas bulves ir salierus supjaustykite kubeliais, morkas stambiais griežinėliais, porą – plonais žiedais. Pirmiausia pavirkite mėsą, tada sudėkite bulves, po to likusias daržoves.
  2. Ant silpnos ugnies sriuba turi virti apie pusantros valandos. Baigiant virti pasūdykite ir pagardinkite paprikos milteliais. Kai sriuba bus išvirus, suberkite į ją smulkintas petražoles.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Ryžiai su imbieru
ankstesnis
Ryžiai su imbieru
Mango Mojito Kokteilis
sekantis
Mango Mojito Kokteilis
Ryžiai su imbieru
ankstesnis
Ryžiai su imbieru
Mango Mojito Kokteilis
sekantis
Mango Mojito Kokteilis

Parašyti Savo Komentarą