0 0
Vištienos tefteliai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

Tefteliams
1 Vištienos Filė
70g Basmati Ryžių nevirtų svoris
1 Svogūnai (-as/-ų)
1 Morkos (-ų)
2 šaukštai Majonezo
Pagal skonį Vištienos Prieskonių
Skiltelė Česnakas (-ai/-ų)
Pagal skonį Druskos
Pagal skonį Maltų Juodųjų Pipirų
Padažui
0.7l Vandens
5 šaukštai Pomidorų Padažo
3 šaukštai Majonezo
3 šaukštai Grietinės
1 šaukštai Miltų
truputį Sviežių Krapų
Pagal skonį Druskos
Pagal skonį Mėgstamų Prieskonių

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vištienos tefteliai

Savybės:
  • Su Česnaku
  • Su Mėsa
  • Su Miltais
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

  • Tefteliams

  • Padažui

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Ryžius išvirti (nepervirti). Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti.
  2. Morką sutarkuoti smulkia tarka ir apkepinti kartu su svogūnais. Kepant morkas ir svogūnus juos galima paskaninti prieskoniais.
  3. Krutinelę sumalame. Faršą sumaišyti su ryžiais, morkom, svogūnais, majonezu, įberti druskos, prieskonių. Suformuoti nedidelius kukulius ir dėti juos į kepimo formą.
  4. Sumaišyti padažo ingridientus ir užpilti kukulius. Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200 C apie 40 min. Kepimo pabaigoje foliją nuimti ir dar apie 5-10 min. pakepti, kad gražiai apskrustų.
  5. Jei padažas neapsemia teftelių, kepdami karts nuo karto apipilkite jų viršų padažu. Skanaus!

Recepto autorius: >Jelenos Maisto Blogas

Spurgis

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Bulvių ir varškės kukuliai
ankstesnis
Bulvių ir varškės kukuliai
Mimosa
sekantis
Kokteilis Mimoza
Bulvių ir varškės kukuliai
ankstesnis
Bulvių ir varškės kukuliai
Mimosa
sekantis
Kokteilis Mimoza

Parašyti Savo Komentarą