0 0
Vištiena įdarytos bulvės

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Jums reikės:

4 Bulvių
2 Vištienos Krūtinėlių
1 šaukštelis Alyvuogių Aliejaus
1 šaukštelis Sviesto
1 šaukštas Miltų
250ml Pieno
50g Špinatų
1 šaukštelis Grūdėtojų Garstyčių
1 žiupsnelis Peletrūnų

Išsaugoti šį receptą

Turite arba Užsiregistruoti, kad galėtumėte pažymėti receptus.

Vištiena įdarytos bulvės

Savybės:
  • Su Bulvėmis
  • Su Daržovėmis
  • Su Mėsa
  • Su Miltais
  • Su Špinatais
  • Su Vištiena
Virtuvė:
  • Vidutinis

Jums reikės:

Paruošimo būdas

Dalintis
  1. Iš anksto išvirkite vištienos krūtinėles, išimkite kaulus, supjaustykite gabaliukais. Susmulkinkite špinatus ir peletrūną.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių karščio.
  3. Bulves nulupkite, nuplaukite, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, išdėliokite ant skardos ir kepkite orkaitėje 35 – 40 min.
  4. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, paruoškite padažą. Keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite miltus ir pakepinkite 1 min. Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir supilkite pieną.
  5. Išmaišykite iki vienalytės masės. Vėl statykite keptuvę ant ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite padažą. Virkite padažą 3 min., tuomet sudėkite garstyčias ir pjaustytas vištienos krūtinėles. Išmaišykite, troškinkite 2 – 3 min. Sudėkite špinatus ir peletrūnus. Pagal skonį įberkite prieskonių.
  6. Ištraukite iš orkaitės bulves, įpjaukite kiekvieną iš jų išilgai, tačiau ne iki galo. Gautas įpjovas užpildykite padažu.
    Patiekite su šviežiomis daržovėmis arba salotomis.

Aldona

Atsiliepimai Apie Receptą

Dar nėra paliktų atsiliepimų šiam receptui, būkite pirmi!
Caipirissima kokteilis
ankstesnis
Caipirissima kokteilis
Sūrūs sausainiai
sekantis
Sūrūs sausainiai
Caipirissima kokteilis
ankstesnis
Caipirissima kokteilis
Sūrūs sausainiai
sekantis
Sūrūs sausainiai

Parašyti Savo Komentarą